Contactgegevens

Psychologenpraktijk Bloei
Torenallee 45 (Glasgebouw, Strijp-S)
5617 BA Eindhoven
e: lotte@pp-bloei.nl
m: 06 38 06 04 18

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur.
Als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen, dan kunt u iets inspreken. Ik bel ik u dan zo spoedig mogelijk terug.

Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier.
Om uw kind aan te melden heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of jeugdarts nodig.

Vergoedingen en tarieven

Ik heb een contract met de volgende gemeenten: De Dommelvallei (Geldrop-Mierlo, Nuenen, Waalre en Son en Breugel), Helmond en de Peelgemeenten.
Met de gemeente Eindhoven heb ik geen contract. Vergoeding van de zorg is in deze gemeente wel mogelijk vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB).
Informeer bij de gemeente naar de mogelijkheden.

Als u de behandeling zelf betaalt, hanteer ik een tarief van € 100,- per behandeling. Dit tarief geldt ook voor het intakegesprek, oudergesprekken of eventueel een gesprek op school. U krijgt dan van mij een factuur per mail.

Een afspraak dient uiterlijk 24 uur van te voren afgezegd te worden, anders ben ik helaas genoodzaakt deze in rekening te brengen. Afmelden kan zowel telefonisch als per mail.

Wachttijd

Momenteel is er een wachttijd van meer dan 2 maanden.

Privacy

Het spreekt vanzelf dat ik uw gegevens vertrouwelijk behandel. Hoe ik omga met persoonlijke gegevens leest u in de privacyverklaring.

Klachtenregeling

Cliënten kunnen met klachten over mij of mijn behandeling terecht bij mij of bij de klachtenfunctionaris van de NVGzP, te bereiken via: klachten@nvgzp.nl
De klachtenregeling is hier te vinden.