Contactgegevens

Psychologenpraktijk Bloei
Torenallee 45 (Glasgebouw, Strijp-S)
5617 BA Eindhoven
e: lotte@pp-bloei.nl
m: 06 38 06 04 18

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur.
Als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen, dan kunt u iets inspreken.
Ik bel ik u dan zo spoedig mogelijk terug.

Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier.

Vergoedingen

Psychologenpraktijk Bloei werkt contractvrij en heeft dus geen contracten met de zorgverzekeraars. Om in aanmerking te komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de zorgverzekering dien je een verwijzing van je huisarts te hebben. Het gaat hierbij om kortdurende behandelingen die vallen onder de Generalistische Basis GGZ. Op de website van de contractvrije psycholoog lees je meer over het werken zonder contract.
De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekering en per polis. Goed om te weten dat je eigen risico als je dit nog niet besteed hebt ook aangesproken wordt. ‘
Zorg dat je goed geïnformeerd bent over de vergoeding en vraag het na bij je zorgverzekering.

Tarieven

Vanaf 1 januari 2022 wordt er in de GGZ gewerkt met een nieuw financieringssysteem, het zorgprestatiemodel. Dit heeft andere tarieven tot gevolg, afhankelijk van het beroep van de behandelaar en van het type behandeling.
Psychologenpraktijk Bloei hanteert een tarief van 120 euro per behandelsessie (60 minuten) en 140 euro voor een intakegesprek (60 minuten).
Je zult per maand een factuur krijgen die je aan Psychologenpraktijk Bloei betaald en die je zelf in kunt dienen bij je verzekering die de vergoeding aan jou uitkeert.

Kwaliteitsstatuut

Vanaf 1 januari 2017 is het voor praktijken verplicht te beschikken over een kwaliteitsstatuut. Het kwaliteitsstatuut ligt ter inzage in de praktijk. Vraag ernaar als je geïnteresseerd bent.

Wachttijd

Momenteel is er een wachttijd van meer dan 2 maanden.
Wegens veranderingen binnen de praktijk kunnen alleen nog jong-volwassenen (18+) zich aanmelden.

Privacy

Het spreekt vanzelf dat ik uw gegevens vertrouwelijk behandel. Hoe ik omga met persoonlijke gegevens leest u in de privacyverklaring.

Klachtenregeling

Cliënten kunnen met klachten over mij of mijn behandeling terecht bij mij of bij de klachtenfunctionaris van de NVGzP, te bereiken via: klachten@nvgzp.nl
De klachtenregeling is hier te vinden.